Typecursus voor volwassenen

Typecursus voor volwassenen

Volwassenen en senioren zijn welkom om te leren typen! Bij Typisch Ellie leer je in 15 weken tijd blind en snel te typen via het programma Typeworld

  • Duur: 15 lessen van 60 minuten
  • 185,- incl. spiek-stopper en examen
  • Online en offline begeleiding
  • Lesdag & tijd in overleg (ma t/m do)

De typecursus in het kort

Cursisten krijgen één keer per week les in de typestudio. De persoonlijke begeleiding in de studio geeft de cursisten een extra steuntje in de rug om te blijven oefenen en vooral niet op te geven. Leren typen is niet moeilijk, maar vraagt wel veel oefening en herhaling. Daarom krijgen de cursisten ook huiswerk voor thuis. Daar kunnen zij ook via het programma Typeworld online oefenen. Typisch Ellie volgt de voortgang online en helpt en motiveert de cursisten (ook online) waar nodig. Na 14 weken wordt er een examen afgelegd waarmee de cursisten hun typediploma kunnen halen.

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding staat bij Typisch Ellie voorop. De cursisten krijgen 1x per week les van Ellie in de typestudio. Er wordt les gegeven aan maximaal 8 cursisten per keer. Naast de persoonlijke begeleiding geeft Typisch Ellie óók online begeleiding via het programma Typeworld. Cursisten kunnen tijdens het oefenen altijd vragen stellen. Zowel via het type-programma, als telefonisch.

Extra begeleiding nodig?

Soms heeft de cursist langer nodig dan 15 weken om blind en snel te kunnen typen. Dit kan bijvoorbeeld komen door privé-omstandigheden, dyslexie, een langzamere motoriek of een leerstoornis. Bij Typisch Ellie is het mogelijk om extra lessen aan te vragen (€12,50 per uur). Mocht je voor de start van de cursus verwachten dat de cursist wellicht meer tijd nodig heeft om te leren typen, kun je dit van te voren aangeven bij Typisch Ellie. Typisch Ellie zorgt dan voor een cursus op maat.

De typecursus voor volwassenen start op ieder gewenst moment