Over Typisch Ellie

De typestudio

De typestudio van Typisch Ellie

Typisch Ellie geeft les in haar ‘typestudio’ in Heerhugowaard. In de typestudio is ruimte voor maximaal 8 cursisten. Dus er wordt alleen les gegeven aan kleine groepen.

Wist je ook dat…?

0 jaar
Typisch Ellie viert dit jaar haar 6e verjaardag! De typestudio werd in 2014 geopend.

De (type)docente

Kleinschalig, persoonlijk, de cursist centraal stellen, goede begeleiding en net dat stapje extra zetten. Dat is waar ik voor sta… 

Ik weet hoe belangrijk het is om vandaag de dag blind te kunnen typen. Snel en foutloos leren typen. Ik vind het prettig om kinderen en volwassenen iets te leren waar ze ook daadwerkelijk iets aan hebben. Door mijn opleiding als directiesecretaresse op de meao heb ik ruime type-ervaring en het diploma behaald waarmee ik ook typelessen mag geven, dit aangevuld met een flinke dosis enthousiasme vormt dit de basis van Typisch Ellie.

– Ellie

Typisch Ellie is persoonlijk, kleinschalig en geen grote commerciële reus. Hier ben jij of bent u geen nummer, zoals vaak bij grotere instellingen wel het geval is.

Bekijk hier het cursusaanbod, vraag een gratis proefles aan of neem contact met mij op.