Over Typisch Ellie

Over Typisch Ellie en de typestudio

Wil je meer weten over Typisch Ellie en de typestudio in Heerhugowaard? Lees dan snel verder! 

Tijd voor verandering: typecursussen mét persoonlijke begeleiding

Typisch Ellie is opgericht door Ellie, een typedocente die verandering wil brengen aan de manier waarop we leren typen. Veel typecursussen worden volledig online aangeboden en soms zelfs gratis! Bij Ellie melden zich veel cursisten die een online typecursus hebben gevolgd, maar het typen snel zijn verleerd. Ze raakten hun motivatie kwijt om te blijven oefenen of hadden tijdens de cursus nooit geleerd een goede houding aan te nemen. Hierdoor kregen ze last van hun polsen en vingers. Dit alles wil je voorkomen. Tijd voor verandering dus!

Bij Ellie melden zich veel cursisten die een online typecursus hebben gevolgd, maar het typen snel zijn verleerd.

De typestudio van Typisch Ellie

Typisch Ellie geeft les in haar ’typestudio’ in Heerhugowaard. In de typestudio is ruimte voor maximaal 8 cursisten. Dus er wordt alleen les gegeven aan kleine groepen.

Wist je ook dat…?

0 jaar
Typisch Ellie viert dit jaar haar 7e verjaardag! De typestudio werd in 2014 geopend.

De (type)docente

Kleinschalig, persoonlijk, de cursist centraal stellen, goede begeleiding en net dat stapje extra zetten. Dat is waar ik voor sta… 

Ik weet hoe belangrijk het is om vandaag de dag blind te kunnen typen. Snel en foutloos leren typen. Ik vind het prettig om kinderen en volwassenen iets te leren waar ze ook daadwerkelijk iets aan hebben. Door mijn opleiding als directiesecretaresse op de meao heb ik ruime type-ervaring en het diploma behaald waarmee ik ook typelessen mag geven, dit aangevuld met een flinke dosis enthousiasme vormt dit de basis van Typisch Ellie.

– Ellie

Typisch Ellie is persoonlijk, kleinschalig en geen grote commerciële reus. Hier ben jij of bent u geen nummer, zoals vaak bij grotere instellingen wel het geval is.

Bekijk hier het cursusaanbod, vraag een gratis proefles aan of neem contact met mij op.