Naomi (12) opnieuw NK kampioen typen

Publicatie, De Koerier, 15-04-2019

HEERHUGOWAARD¬†–¬†Het is Naomi (12) uit Heerhugowaard opnieuw gelukt om NK kampioen typen te worden in haar leeftijdscategorie, met maar liefst een persoonlijk record van 380 aanslagen per minuut.

“Ongelooflijk zo snel”, reageert Ellie Kauw van Typisch Ellie. “Dat is 6.33 aanslagen per seconde.” Daphne (16) eindigde als tweede in de categorie van 13 tot en met 16 jaar. Ook zij ging met een beker naar huis en dat terwijl zijn nog geen type-examen heeft afgelegd bij Typestudio Typisch Ellie.

Hulde ook voor mijn andere cursisten, aldus Ellie. “Sanne, Floortje, Jelka en Phoebe typten alle vier ruim boven de 200 aanslagen per minuut, grepen net naast de prijzen, maar zorgden er gezamenlijk wel voor dat Typisch Ellie opnieuw als derde typ-opleider van Nederland eindigde. En het niveau was erg hoog dit jaar.”

Geplaatst in In de media, NK Typen en getagd met , .