Typecursus voor kinderen

Typecursus voor kinderen - leer typen in 15 weken

De typecursus is geschikt voor iedereen boven de 9 jaar. Bij Typisch Ellie leer je in slechts 15 weken tijd met tien vingers te typen. Het is geen online cursus, maar een cursus met persoonlijke begeleiding!

De typecursus in het kort

Cursisten krijgen één keer per week les in de typestudio. De persoonlijke begeleiding in de studio geeft de cursisten een extra steuntje in de rug om te blijven oefenen en vooral niet op te geven. Leren typen is niet moeilijk, maar vraagt wel veel oefening en het programma online oefenen. Typisch Ellie volgt de voortgang online en helpt en motiveert de cursisten (ook online) waar nodig. Na 14 weken wordt er een examen afgelegd waarmee de cursisten hun typediploma kunnen halen.

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding staat bij Typisch Ellie voorop. De cursisten krijgen 1x per week les van Ellie in de typestudio. Er wordt lesgegeven aan maximaal 8 cursisten per keer. Naast de persoonlijke begeleiding geeft Typisch Ellie óók online begeleiding via het programma. Cursisten kunnen tijdens het oefenen altijd vragen stellen. Zowel via het type-programma, als telefonisch of via whatsapp.

Extra begeleiding is altijd mogelijk 

Soms heeft de cursist langer nodig dan 15 weken om blind en snel te kunnen typen. Dit kan bijvoorbeeld komen door privéomstandigheden, dyslexie, een langzamere motoriek of een leerstoornis. Bij Typisch Ellie is het mogelijk om extra lessen aan te vragen (€ 12,50 per uur). Mocht je voor de start van de cursus verwachten dat de cursist wellicht meer tijd nodig heeft om te leren typen, kun je dit van tevoren aangeven bij Typisch Ellie. Typisch Ellie zorgt dan voor een cursus op maat.

Vraag direct een gratis proefles aan

Meer cursussen bij Typisch Ellie

Typecursus

Voor volwassenen & senioren
198,-
  • 15x les van 60 min.
  • Inclusief examen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Start op ieder moment
Dyslexie proof

Cursus Word

Voor alle leeftijden
375,-
  • 16x les van 60 min.
  • Geen huiswerk
  • Persoonlijke begeleiding
  • Start op ieder moment
Dyslexie proof